God historie

Sandaler Grundlæggende Karriere 1brownus6 Rubin Negra1a Pumpe Chunky Hæl Nat 039 Cn36 Festkjole Ue36 Pu Bryllup Sommer Uk4 Brun Spænde Kontor Kvinder qTIgzY

3. oktober 2018

Pu Uk4 Hæl Chunky Brun Festkjole 1brownus6 Spænde Kvinder Rubin Karriere Cn36 Sandaler Sommer Kontor Nat Grundlæggende 039 Pumpe Bryllup Ue36 Negra1a Uk4 Ue36 Brun Kvinder 1brownus6 Kontor Pu Sandaler Nat Spænde Festkjole Negra1a Karriere Hæl Pumpe Cn36 Chunky Bryllup Grundlæggende Rubin Sommer 039 Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Sommer 039 Negra1a Chunky Festkjole Pumpe Hæl Nat Brun Rubin Karriere 1brownus6 Sandaler Ue36 Bryllup Uk4 Pu Spænde Cn36 Grundlæggende Kvinder Kontor Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Pumpe Kvinder Grundlæggende Pu 039 Uk4 Kontor Rubin Festkjole Bryllup Negra1a Nat Cn36 Sommer Hæl Karriere Ue36 1brownus6 Brun Chunky Sandaler Spænde
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Jodhpur Jodhpur stiefelette Jodhpur Kansas Mørkebrun Mørkebrun stiefelette Kansas stiefelette xHRIXw
Christian Baungaard Christensen
Jodhpur støvlet Jodhpur Byen Jodhpur 40 Byen støvlet støvlet Byen 40 OgUxqf
Projektassistent
Forskning og grøn omstilling
Sandaler Grundlæggende Karriere 1brownus6 Rubin Negra1a Pumpe Chunky Hæl Nat 039 Cn36 Festkjole Ue36 Pu Bryllup Sommer Uk4 Brun Spænde Kontor Kvinder qTIgzY