God historie

Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT

3. oktober 2018

Grøn Wuyulunbi Støvletter Støvler 5 5 Brun er Damesko Spænde Grøn Tå Afslappet Ue36 Cn40 Uk3 Runde Uk6 Us8 Us5 Støvler 5 Mode Støvler Tassel Tøj Til Vinter Cn35 5 Ue39 Afslappet Støvletter Brun 5 Runde Mode 5 Støvler Støvler Grøn Grøn er Cn40 Vinter Us8 Damesko Støvler Ue39 Ue36 Tassel Uk3 Tøj Us5 5 Spænde Uk6 Tå Cn35 5 Wuyulunbi Til Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Ue36 Støvler Spænde 5 Runde Til Støvletter 5 Uk3 Cn40 Støvler er Vinter Afslappet Damesko Us5 5 Grøn Cn35 Tøj Tå Grøn Støvler Brun Us8 Ue39 Tassel Uk6 5 Wuyulunbi Mode Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Grøn er Afslappet Cn35 5 5 Støvler Brun Uk6 Støvler Støvletter Damesko Us5 Uk3 Tassel Til 5 Tøj Mode Støvler Tå 5 Ue39 Vinter Wuyulunbi Grøn Us8 Cn40 Spænde Ue36 Runde
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Rød krænger Salsa Custom Dansesko Blå Sølv Sort Guld sort tilpasses latino a5q6Sw5
Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT