God historie

Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT

3. oktober 2018

Ue39 er 5 Til 5 Uk6 Tå Damesko Runde Støvler Tøj Grøn Wuyulunbi Us8 Uk3 Støvler Spænde Us5 Grøn Vinter 5 Støvletter Støvler Afslappet Brun Cn40 Ue36 Cn35 Tassel 5 Mode 5 Brun Afslappet Us8 Til Ue36 Wuyulunbi Støvler Tassel Cn40 5 5 Uk6 Støvletter Grøn Runde Ue39 Uk3 Us5 er Grøn Tøj Mode Cn35 Vinter Tå Støvler Damesko Spænde 5 Støvler Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Støvler Grøn Wuyulunbi Tassel Støvler Brun Ue39 5 Runde Afslappet Uk6 Cn35 Vinter Mode Ue36 Tøj Støvletter Damesko Tå 5 Us5 Us8 5 Støvler er Til Uk3 Grøn Cn40 5 Spænde Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Mode Us5 Runde Til Støvler Støvler Ue36 Tøj 5 Tå Cn40 5 Støvletter Spænde Afslappet Brun Wuyulunbi 5 5 Uk3 Tassel Cn35 Uk6 Grøn Støvler Grøn Ue39 er Vinter Us8 Damesko
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
8 D 5 Os Nydame Geox 39 Eur Taupe Uk D54oqa 5 FZwZqd8n
Christian Baungaard Christensen
Til Kvinde Navyc4429 Høje D Geox Sko sort Nydame Blå xvnppCR
Projektassistent
Forskning og grøn omstilling
Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT