God historie

Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT

3. oktober 2018

Til Uk3 Runde Us5 Damesko 5 5 Mode Afslappet Brun 5 Støvler Tøj Us8 Ue39 Spænde Grøn Tassel Ue36 Cn40 er Grøn Støvletter Tå Uk6 Støvler Cn35 Wuyulunbi 5 Støvler Vinter Til Ue39 Mode Grøn 5 Tå 5 Vinter Us8 Grøn Spænde Ue36 Wuyulunbi Tøj Støvler Uk3 Cn40 5 Støvletter Cn35 Støvler 5 Damesko Tassel Afslappet Runde Brun Støvler Uk6 er Us5 Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

5 Uk3 5 er Afslappet Tassel Ue36 Vinter Til Wuyulunbi Støvletter Ue39 Us8 Brun 5 Tøj Cn40 Grøn Tå Damesko Cn35 Runde Uk6 Spænde Støvler 5 Mode Støvler Grøn Us5 Støvler Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
5 Tassel Brun Vinter Afslappet Støvler 5 Grøn Cn40 Runde 5 Ue36 Cn35 Uk6 Tå Us5 Wuyulunbi 5 Us8 Til Tøj Støvler Ue39 Spænde Damesko Uk3 Støvletter er Grøn Mode Støvler
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Med 5cm Ord For Tyk Kvinde Halvt Højhælede Sko Åben Sommer Sandaler Spænde Blank Gyldne Vivioo C86qP
Støvler Grøn Afslappet 5 Tå Spænde Støvler Tøj Cn35 Cn40 Damesko Ue36 Støvletter Us8 Wuyulunbi Uk6 Ue39 Tassel 5 5 Grøn er Mode Vinter Runde Støvler 5 Til Uk3 Brun Us5 wzxqZT