God historie

Nosotros9 Cn42 Storbritannien Kjole Støvler Og Cn36 Casual 5 Rød Us6 Ue41 Kvinder Sko 7 10 8 5 Ue36 Besættelse Kontor Rød Wuyulunbi Tykke Uk4 z6Hqcp

3. oktober 2018

Kjole Sko Og 10 Tykke Wuyulunbi Casual 5 Kontor Ue41 Støvler Rød Cn42 Us6 5 8 Uk4 Nosotros9 Kvinder Ue36 Storbritannien Cn36 Rød 7 Besættelse Us6 Nosotros9 Ue36 5 Sko 8 Kjole Uk4 Ue41 Besættelse Rød Wuyulunbi Cn36 5 Storbritannien Rød 10 Cn42 7 Og Støvler Tykke Kvinder Casual Kontor Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

7 5 Tykke 8 Storbritannien Kjole Uk4 Sko 5 Cn36 Besættelse Us6 Rød Støvler Kontor 10 Kvinder Og Cn42 Ue41 Ue36 Nosotros9 Casual Wuyulunbi Rød Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Wuyulunbi Sko Rød Cn36 Rød Kontor Tykke Us6 Nosotros9 Casual 5 8 Uk4 Kvinder Ue36 7 Storbritannien Kjole Besættelse 10 Og Ue41 5 Cn42 Støvler
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
Flerfarvet Para M2k sort Off Obsidian Sort Zapatillas W White Nike Tekno 001 Mujer 1W6qR
Christian Baungaard Christensen
topmøde Nike W Hvide Præ Sko Okse 001 kærlighed Topmøde Kvinde Hvid Hvid qqF0wrdx
Projektassistent
Forskning og grøn omstilling
Nosotros9 Cn42 Storbritannien Kjole Støvler Og Cn36 Casual 5 Rød Us6 Ue41 Kvinder Sko 7 10 8 5 Ue36 Besættelse Kontor Rød Wuyulunbi Tykke Uk4 z6Hqcp