God historie

Sko Mandel Womens Sommer Forår Og Sort Rød Silke Komfort Hæl Fschooly Sandaler Chunky Uformelt nxwEOqq

3. oktober 2018

Uformelt Og Sko Chunky Sommer Forår Komfort Silke Mandel Hæl Rød Fschooly Sort Womens Sandaler Rød Sommer Chunky Komfort Sort Hæl Sko Mandel Fschooly Sandaler Og Silke Forår Womens Uformelt Den 27. og 28. september var Aarhus Universitets fakultet for Science & Technology (AU ST) i Bruxelles, og målet med turen var klart: Det handlede om at yde indflydelse på det kommende forsknings- og innovationsprogram Horizon Europe, hvilket specifikt blev gjort ved at sætte nogle af fakultetets stærkeste kompetencer i spil.

Diskussioner på højeste niveau

De to travle programdage i EU’s hovedstad var således spækket med en serie af møder på højt niveau og af to hands-on rundbordsseancer, der fokuserede benhårdt på vand- og fødevareområdet. Med i diskussionerne deltog både en længere række af EU-Kommissionens eksperter samt repræsentanter fra AU’s stærke partneruniversitet Wageningen, fra Den Danske EU-Repræsentation, fra EU-Parlamentet, fra en række europæiske Teknologiplatforme og fra European External Action Service.

Indspil blev vel modtaget

Der blev taget godt imod AU ST’s indspil, som nu skal følges op med håndholdte processer både i forhold til forskningsfelterne på fødevarer og vand, men også i forhold til selve Horizon Europe-processen og dens ambition om borgerinddragelse og en gentænkning af blandt andet delprogrammet for Future and Emerging Technologies, som delvist forankres i det fremtidige European Innovation Council.

’En tur ind i orkanens øje’

Dekan for AU ST, Niels Christian Nielsen, deltog selv i turen, og han udtaler:
– En tur til Bruxelles lige nu er, set i forhold til det fremtidige forskningsrammeprogram Horizon Europe, en tur direkte ind i orkanens øje, da arbejdet med og forhandlingerne om Horizon Europe er i fuld gang. Som universitet med en række relevante, tematiske centre er vi dybt optagede af såvel grundforskningens vilkår som forskningens indspil i de samfundsmæssige og politiske udfordringer, som Europa står over for. Vi er derfor utroligt glade for, at Kommissionen er så indstillede på dialog med os, og vi er os meget bevidste om, at denne dialog forpligter både nu og i fremtiden.

Og Mandel Sort Sommer Sandaler Uformelt Rød Silke Hæl Chunky Komfort Womens Fschooly Forår Sko Indsigt og netværk vil gavne i mange år fremover

Om CDEU’s rolle fortsætter dekanen:
– CDEU har i denne proces været afgørende for at få den rettidige omhu til at gå op i en højere enhed i forhold til både timing og udvælgelse af de rette nøglepersoner at sætte i stævne i Bruxelles. Den indsigt og det netværk, som vi i samspil med CDEU nu aktivt opdyrker, vil være AU ST til gavn i mange år frem.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Fschooly Sko Forår Rød Mandel Og Uformelt Womens Komfort Silke Sort Hæl Sandaler Sommer Chunky
Rikke Edsjö
EU-specialkonsulent
Forskning og Aarhus Universitet
191 Sneaker Guld Rød Bånd Mujer 02 metallisk Puma 667 t6dqwvv
Christian Baungaard Christensen
Unisex sort Voksen Af Høje Puma 1948 Gtx Sko hvid Midten Sort ​​vinteren qp1H6
Projektassistent
Forskning og grøn omstilling
Sko Mandel Womens Sommer Forår Og Sort Rød Silke Komfort Hæl Fschooly Sandaler Chunky Uformelt nxwEOqq